Spring naar content

Myerle Hendrix-Adriaans

Je lichaam goed voelen = je lichaam goed voelen

Sinds 2014 heb ik als fysiotherapeute mijn eigen bedrijf. In de eerste jaren heb ik me vooral gepresenteerd met de slogan ‘Een fysiotherapeute met een andere visie op het menselijk lichaam’. Door de jaren heen ben ik me bewuster geworden van de invloeden van buitenaf en merkte ik dat fysiotherapie alleen niet voldoende voor me was. Ik ben me gaan verdiepen in het holisme en vitaliteitstherapie.

Tijdens mijn leefstijl- en vitaliteitsworkshops kijk ik naar je voeding, je nachtrust en je energie, maar ook neem ik samen met jou je sociale activiteiten, lichamelijke rust en de zin van het leven onder de loep. Ik geloof dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en bij een goede balans voor een optimaal GELUKKIG en GEZOND leven zorgen.

In 2015 ben ik voor het eerst moeder geworden en 1,5 jaar later mochten wij ons gezin uitbreiden. Ik was inmiddels 25 kg aangekomen en wist niet goed hoe ik de balans tussen moeder, partner en mezelf kon creëren. Ik raakte in een postnatale depressie, na heel wat therapie, gezond eten en goed timemanagement ben ik weer uit het dal gekomen.

Het allermooiste wat er is, is moeder worden. Maar na 9 maanden begeleid te worden door een verloskundige en 10 dagen kraamhulp val je daarna best wel in een gat. Oke je mag nog naar het consultatiebureau, maar daar hebben ze voornamelijk oog voor je kind en niet voor jou. Daarom wil ik jou ook als verse jonge moeder helpen om in het eerste jaar weer de balans te vinden en je kilo’s kwijt te raken.

Agenda

Myerle Hendrix-Adriaans

Nuenen - GLI CooL
Woensdag 9.00 - 10.30 uur (start 3 juli 2024)
Meld je direct aan bij Myerle

Myerle Hendrix-Adriaans

Nuenen - Een gezonde start voor moeders
Woensdag 9.30 – 11.00 uur
Meld je direct aan bij Myerle

Myerle Hendrix-Adriaans werkt op de volgende locaties

Feel Fit Center

Sportlaan, 4, Nuenen, Noord-Brabant, 5671 GR