Spring naar content

Guus Baart

Je gedrag bepaalt jouw gezondheid.

Welkom bij ZoHealthy! Ik ben Guus Baart, een gepassioneerde leefstijlcoach en fysiotherapeut gevestigd in het bruisende Tilburg. Met een diepgewortelde toewijding aan het welzijn van anderen, bied ik het innovatieve CooL-traject aan, waarbij ik de gecombineerde leefstijlinterventie combineer met mijn expertise als fysiotherapeut.

Mijn benadering wordt gekenmerkt door een perfecte mix van empathie en humor, waardoor ik een vertrouwensband opbouw met mijn cliënten en ze motiveer om positieve veranderingen aan te brengen in hun levensstijl. Of het nu gaat om het verbeteren van voeding, het verhogen van fysieke activiteit of het omgaan met stress, ik sta klaar om mijn cliënten te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven.

Naast mijn professionele verplichtingen, ben ik een fitnessliefhebber en voetballer, die gelooft in het belang van fanatisme, discipline en gezelligheid. Drie keer per week vind je me op het veld of in de sportschool, waar ik niet alleen werk aan mijn eigen fysieke gezondheid, maar ook mijn passie voor een actieve levensstijl deel met anderen.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan jouw gezondheidsdoelen en je te begeleiden op de weg naar een energieker en vervuld leven. Laten we samen werken aan een gezondere versie van jou!

Agenda

Guus Baart

Tilburg - GLI CooL
Woensdag 18.00 - 19.30 uur (start 29 mei 2024)
Meld je direct aan bij Guus

Guus Baart werkt op de volgende locaties

Fysio Profit

Pater van Den Elsenplein, 88 89, Tilburg, Noord-Brabant, 5022 EH