Spring naar content

Bertina van Dolder

Als je focust op resultaat zul je niet veranderen. Als je focust op verandering zul je resultaat zien.

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd kreeg. Dat weet je allang. Je wilt het anders. Diëten en lijnen werkt niet. Weg met die frustrerende jojo weegschaal. Je wilt je richten op je gezondheid en op blijvende leefstijlverandering.

Ik ben Bertina van Dolder, een ervaren en gecertificeerd leefstijlcoach in mijn praktijk Het Leefstijlburo. Al  meer dan 12 groepen deelnemers heb ik binnen GLI CooL begeleid naar gezonder leven door praktische handvatten in gedrag en mindset. Zodat je van weten naar doen gaat. Misschien iets voor jou?

In CooL stappen we uit de dwingende klem van wilskracht, discipline en dieetregels. Ik begeleid je in het bepalen wat je nu écht belangrijk vindt. Wat voor iemand wil je zijn in je leefstijl? Hoe ziet dat er uit in gedrag? Wat zie ik je dan doen? We gaan oefenen en experimenteren met kleine haalbare stapjes die passen in jouw leven. Successen vieren en meer doen van wat wél werkt. Zodat je het blijft doen. Of het nu in beweging, voeding, slaap of ontspanning is, jij bepaalt wat je wilt veranderen en oefenen. Je vaart je eigen koers. En natuurlijk komt er een moment van terugval, dat is heel normaal in een veranderingsproces. Je bent geen mislukking, je bent menselijk. Juist dan oefen je met de strategieën die je hebt geleerd om terug op koers te stappen. Zodat je gezonder leert leven. Niet voor even maar voor het leven.

Samenwerkingspartner: Powerwalkingclub Gouda / Partner Preventieakkoord Gouda

Agenda

Bertina van Dolder

Gouda - GLI CooL
Woensdag 19.30 – 21.00 uur (start 30 oktober 2024)
Meld je direct aan bij Bertina

Bertina van Dolder werkt op de volgende locaties

De Veste

Ridder van Catsweg, 300, Gouda, Zuid-Holland, 2804 RS